Myymälä ja tuotteet

Työkalut ja tarvikkeet, siemenet ja lannoitteet sekä muut tuotteet maanviljelyyn myymälästämme | Ylistaro, Seinäjoki, Lapua, Ilmajoki

Monipuolinen myymälämme palvelee kaikissa työkalu- ja tarviketarpeissa. Yli 300 tuotteen kilopulttivalikoima on kattava, hyllyssä myös 12.9 lujuuden kuusiokolopultit. Huippulaadukkaat Saksalaiset BGS-työkalut ovat kätevän isännän valinta. Elinikäinen takuu kattaa normaalikäytön rikkoutumiset, mutta ei katoamista..

Iso valikoima siemeniä ja lannoitteita, heti varastosta!

Iso varastovalikoima lannoitteita kevään kylvöille. Tarjonnassa laadukkaat Yara-lannoitteet sekä vaihtoehtona Kaskisten Lannoitteen Voima-lannoitteet. Myös viljansiementä on nopeasti saannissa. Nurmisiemenet kattavasti ja edullisesti "tehtaanmyymälähinnoin". Siemenkeskuksemme tuotteet nähtävissä nettikauppamme sivuilta: Agro-Tuonti -verkkokauppa » Siellä on nähtävissä myös tuontituotteemme: paalaustarvikkeet, käärintäverkot, käärintämuovit, aumamuovit sekä Calciprill-kalkki.

Ylistaron Maataloustarvikkeella on hyvät pitkäaikaiset kontaktit eri tavarantoimittajiin.

Kysy tuotteistamme!

Korkealaatuiset BGS-työkalut heti hyllystä ja lisää tilauksesta. Saatavana laaja valikoima työkaluja elinikäisellä takuulla.

Karjatilan paalaustarvikkeet varastosta: käärintälangat ja -verkot, aumamuovit ja käärintäkalvot. Iso valikoima hyväksi todettuja tuotteita Euroopan johtavilta valmistajilta.

Valikoimassa korkealaatuiset lannoitteet, torjunta-aineet ja muut viljelytarvikkeet. Varastotavara säilytetään hallin suojissa.