Viljakauppa ja viljan kunnostus

Viljakauppaa vuosien kokemuksella | Ylistaro, Isokyrö, Ilmajoki, Seinäjoki, Lapua, Härmä

Ylistaron Maataloustarvike Oy tarjoaa hyvän palvelun ja kilpailukykyisen hinnan viljakauppaan. Olemme sitoutumaton viljan ostaja ja välitämme kauppaviljaa eri vastaanottajille. Meillä on hyvät kanavat moniin eri toimijoihin sekä kotimaan käyttäjiin että viljanviejiin. Tuo näyte niin analysoimme laadun ja etsimme sopivimman ostajan viljallesi. Teemme viljakauppaa suoraan tilalta toimitettuna, mutta meillä toimii myös viljan vastaanotto.

Viljan kunnostus

Suoritamme viljan kauppakunnostusta. Lajittelu parantaa viljaerän ruokintalaatua, varmistaa kauppakelpoisuuden tai mahdollistaa laatuhyvitystä hinnoittelussa. Lajittelemme viljaeräsi kauppakuntoon nykyaikaisin konein, tehokkaasti. Kunnostusta tehdään mm. myllylaadun varmistamiseksi, luomu-erien rikkojen poistoon, puhdas-kauran kunnostukseen. Lajittelu-kokemusta on kaikista viljoista (ohra, kaura, vehnä, ruis), mutta myös rehukasveista, öljykasveista ja nurmisiemenistä.

Viljan kunnostuksella varmistat laadun!

Kysy lisää tai varaa aika lajitteluun!

Viljan lajittelu suoritetaan nykyaikaisin konein ja tehokkaasti. Teemme viljan kunnostusta ohralle, kauralle, vehnälle, rukiille, rypsille, herneelle, härkäpavulle, kuminalle ja muille. 

Laatuanalyysit teemme vuosien kokemuksella. Itävyysanalysointi kertoo siemenerän itävyyden, 1000 siemenen painon ja kylvömääräsuosituksen.Tuo näyte, niin laitamme itämään!

Lajitellun, valmiin tavaran saa joko suursäkkiin tai irtona kärryyn.